Askıda Proje Hibemizin Sonuçları Belli Oldu

Gönüllü Hizmetler Derneğimizin 60. yılı nedeniyle bu yıl başlattığımız ve Afacan Gençlik Evi’nde 80 gecelemeyi kapsayan “Askıda Proje” hibe desteğimizin sonucu belli oldu. Destek duyurumuza ülkemizin değişik illerinden, bizim için hepsi birbirinden değerli toplam 11 başvuru aldık.

Ülkemizde sosyal girişimciliği yaygınlaştırmak ve bu alanda çalışan STKlara elimizden geldiğince katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz “Askıda Proje” etkinliğine yapılan tüm başvurular yönetim kurulumuz tarafından incelendi ve özenli bir değerlendirme süreci sonrasında 1 asil ve 1 yedek proje belirlendi. Hibe desteği için seçilen asil ve yedek kurumlarla seçilemeyen kurumlara e-posta ile bildirimler yollandı. Kazananları kutluyor ve seçilemeyenlere gönülden alkışlarımızı iletiyoruz. Askıda Proje programımız bundan böyle her sene STKlara destek olmayı sürdürecektir.

Yeni projelerde buluşmak umuduyla, sevgiler.

GÖNÜLLÜ HİZMETLER DERNEĞİ