Askıda Proje

Gönüllü Hizmetler  Derneği Yönetim Kurulu olarak her zaman paylaşım kültürü, dayanışma ve  işbirliğinin gücüne inanan bizler,    2019 yılında GHD’nin 60., GENÇTUR’un 40. yılı nedeniyle ilk kez düzenlediğimiz “ ASKIDA PROJE”  hibe desteğimizi  2020 yılında da sürdürmeye karar verdik.

2019 yılında Askıda Proje desteğimizi alan Hayat Sende Gençlik Akademisi Derneği’nin  “Koruma Altındaki Gençler Akademisi Kampı” kapsamında,  25 -29 Ağustos tarihleri arasında  17 katılımcı yer almıştı.

Bu yılki hibe desteğimiz,  2019 ve öncesi yıllarda üç kere düzenlediğimiz “GENÇ SOSYAL GİRİŞİMCİLER BULUŞMASI” katılımcılarının projelerine verilecektir. Kazanan proje / projelere, Gönüllü Hizmetler Derneği adına Hülya Denizalp mentörlük yapacaktır.  Askıda Proje desteğimiz, İzmir Yenişakran’daki Afacan Gençlik Evi’nde, en çok 20 katılımcının 4 gece tam pansiyon konaklama bedelini karşılamaktadır.

Programın ayrıntıları, destek kuralları, takvimi Mayıs ayı içinde  WEB sitemizden, sosyal medyadan ve ayrıca e-posta ile eski katılımcılarımıza  duyurulacaktır.