Kayıt Koşulları

Ekonomik koşulların özellikle öğrenciler ve gençler için gittikçe zorlaştığı ülkemizde, maddi olanakları yurt dışındaki kamplara gitmeye elvermeyen gençlere benzer bir olanağı ülkemizde sunmak amacıyla Gönüllü Hizmetler Derneği  olarak 18 yaş üstü yurt içi kamplarımızda kayıt ücreti almıyoruz.

Yabancı dilini ilerletmek, farklı kültürlerden yaşıtlarıyla tanışarak farklı kültürleri tanımak, kendi ülkesi ve halkı için gönüllü çalışmalara katılmak isteyen gençlerimiz, düzenlediğimiz yurt içi uluslararası gönüllü çalışma kamplarımıza  herhangi bir kayıt ücreti ödemeden başvurabilirler. Ancak, 18 yaş altı, aile kampı, sanat kampı ve tarhana-salça kampı gibi temalı kamplar bu kapsamın dışındadır.

Yurt içi kamplarına katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak, iletişim kuracak kadar İngilizce bilmek, Gönüllü Hizmetler Derneği olarak Nisan ve Mayıs aylarında İstanbul’da düzenleyeceğimiz gönüllü eğitimlerine ve bununla birlikte Mayıs ayı sonu – Haziran ayı başında İstanbul – Çatalca’da düzenlenecek hafta sonu hazırlık kampına katılmak gerekmektedir.

KAYIT TARİHİ & BAŞVURU

Yurt içi kamp başvuruları 16 Mart 2020 tarihinde başlayacaktır. Yurt içi kampları için son başvuru tarihi 30 Mart 2020’dir.

Başvuru için; BURAYA tıklayınız.

Kayıt hakkı kazanan gönüllü adaylarımız kamp tercihlerini günübirlik gönüllülük eğitimlerin ve hafta sonu hazırlık kamplarının sona ermesini takiben Haziran ayı içerisinde gerçekleştireceklerdir.