Kamp Oyunları Kitabı

Avrupa Birliği Sivil Düşün desteği ile Mayıs 2023’te İzmir ve İstanbul’da yürüttüğümüz Gönüllü Çalışma Kamplarında Liderlik Eğitimi’ni tamamlamış bulunuyoruz. Eğitimler sırasında grup oyunları ve iletişim oyunlarının yanı sıra teorik bilgiler de öğrendik, deneyimledik, yeni bakış açıları kazandık. Birbirinden değerli altmış tane kamp liderimiz, liderlik yapmaya hazır ve motive.

Bu süreçte bizlere destek veren Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’na, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genç İzmir Çalışmaları ve Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü’ne, Seferihisar Engelliler Alternatif Su Sporları Derneği (SEKADER)’ne, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD İzmir Şubesi)’ne, Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi’ne ve sevgili eğitmenimiz Zafer Yılmaz’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Tüm oyunları içeren kitabımıza buradaki linkten ulaşabilirsiniz.