2018

MetinKaçarAlmanyaGüzel bir kamp deneyimi yaşadım fırsat olursa tekrar katılmak isterim.
UygarKonaklilarItalyaCok eglenceliydi.Gencturla bir problem yasamadim.Kamp gorevlileri gonulluler festival gonulluleri cok nazikti.Tekrar kalabalik bir grupla calismak isterim.
BilgeYüceerSırbistanBana bu keyifli deneyimi sundukları için teşekkür ederim.
YaseminYalcinAlmanyaOnumuzdeki kamp deneyimlerimi merak ediyorum
Merve NurKARADENİZFransaGeçirdiğim en muhteşem yazlardan birisiydi. Yeni arkadaşlarla tanışmak , farklı kültürler tanımak ve yemeklerini yemek , İngilizcemi geliştirmek tam da istediğim , yapmak istediğim şeylerden biriydi. Bu güzel fırsatlarla öğrencilerin hem parasal anlamda hemde çok fazla gönüllü çalışma seçenekleriyle hayatımızı kurtaran GENÇTUR ? a çok teşekkür ederim .
BerkeKaraAlmanyaGerçekten İyiki gitmişim dediğim bir uygulama tüm Gençtur ailesine teşekkür ediyorum.Benim sayemde bir arkadaşım daha bu tecrübeyi yaşadı ve gelecek yaz başvurmak isteyen çok fazla arkadaşım var. Bu güzel kuruluşu ve etkinlerini her yerde anlatmaya devam edicem selamlar …
ElifGültekinAlmanyaİlgili ve disiplinli çalışmaları dolayısıyla tüm ekibe teşekkür ederim.
GamzeÖzbeyHollandaGençtur’un aracı olduğu bu projede yer alamak bana çok şey kattı. Ve bir sürü iyi ki biriktirerek geri döndüm. Herşeyden en önce ufkunuz genişliyor ve bu süreçte gençtur sizi hiç yalnız bırakmıyor.
GökçeYavuzcanFransaTemmuz 2018’de katılmış olduğum Fransa’daki kamp ikinci gönüllü çalışma kampı deneyimim oldu. Hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim bu kampa gitmemi sağlayan sizlere çok teşekkür ediyorum.
Hatice BerfinSözenFransaKampa haziran gibi başvurdum ve 3-5 günde hangi kampa gideceğimi öğrendim (kamp için liste oluşturmak çok fazla seçenek olduğu için oldukça zorladı,yüzlerceydi) . ancak hangi kamp olduğunu ancak aradığımda öğrenebildim. Bu süreçte vize alması gerekeej arkadaşım gençturdan yardım alamadı, çalışanlar bu konuda yetersizdi ve her şey için birlikte tek tek uğraştık. Kamp öncesi süreç biraz zor geçmiş olsa da kamp oldukça güzel ve eğlenceliydi, harika arkadaşlıklar edindim, aile gibiydik ve ayrılmanın bu kadar zor olacağını asla tahmin edemezdim. Bazı aksiliklere rağmen bana bu olanağı sundığu için gençtura çok teşekkür ederim, çok güzel bir tecrübeydi 🙂
BatuhanÜSKÜPFransaHer şey için teşekkürler.
SuatERTUĞALFRANSAKamp ve gençtur benim için gerçekten çok güzel bir tecrübeydi.Kayıdımdan kampımdan dönüşüme kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.Çünkü sağolsun Gençturdan Barış abi(Bilim) her konuda yardımcı oldu bilgilendirme yaptı.Kamp liderleri ve yetkili kuruluşla her zaman iletişim halindeydim ve onlarda gerekli bilgilendirmeli yaptılar. Bu kampa gitmek için gerçekten geç kaldığı düşünüyorum.Ben üniversite 2. yılı yazında kampa katıldım.Gönül İsterdi ki daha erken kampa katılmamla birlikte daha farklı bir bakışla üniversiteyi okuyabilirdim diye düşünüyorum. Her şey için gerçekten tekrardan çok teşekkürler. Saygılarımla, İyi çalışmalar.
EylülÖzlüİspanyaBir akrabam aracılığıyla haberim olduğu bir firma. İyi ki öğrenmişim. Sayesinde çok fazla şey kattım hayatıma.
BarışÖzperçinÇek cumhuriyetiÇek cumhuriyeti vizesi hakkında eksik/yanlış bilgilendirildim. Bu sebepten ötürü vizem tehlikeye girdi. Kamp açıklamasında odaların iki kişilik olduğu yazıyordu. Kampta odalarda 3-4 kişi kaldık
DeryaKoçaşÇek CumhuriyetiSıkıntı yaşamadan güzel bir kamp geçirdim. Uluslararası olması gerçekten çok güzel. Kamp sahipleri ve kamp liderlerimiz çok iyi insanlardı. Ön yargılarım kırıldı.
BÜŞRAHTOPARSLANİspanyaGençtur gönüllü çalışma kamplarının öncesi, sırası, sonrası tüm aşamaların oldukça önemli bir yerde duruyor..
ElifErkanAlmanya2018 yaz kampım bana çok fazla şey kattı, ülkeme mutlu bir şekilde döndüm. Bu yüzden GENCTUR a teşekkür ederim 🙂
Beyza NurKılınçAlmanyaGüzel bir deneyimdi teşekkür ederim
Yiğit CemGültekinFinlandiyaGENÇTUR’u kamp vesilesiyle tanıdım ve çok mutluyum. Her detaya kadar ilgilenip güler yüzlü bir hizmet veriyorlar ayrıca teşekkür ediyorum.
Ece BuketDaglarogluAlmanyaBu 2.kampım ve çok güzel arkadaşlıklar edindim.Kamp çok güzel geçti bir sürü Farklı oyunlar oynama ve Yen’i şehirleri gezme fırsatım oldu.Konaklama bir evde oldu ve gayet konforluydu yemekleri her gün farklı ülkeden kendi aramızda yaptık böylece her ülkeden farklı lezzetleri tatma fırsatımız oldu.Kesinlikle herkese bu deneyimi yaşamalarını tavsiye ederim.Gençtur kamp seçim ve sonrasında yardımcı oldu her zaman sorularıma cevap verdi.
CerenAkkayaFransaGenç tura yardımları ve böyle bir deneyim yaşamamı sağladığı için teşekkür ederim! 🙂
YaseminYalçinAlmanyaOnumuzdeki kamp deneyimimi hevesle bekliyorum .Ilk kampim oldugu icin kamp lideri olacak kadar deneyimli olmasam da ikincisinde karsilasacaklarim icin heyecanliyim
Furkan ZihniÖzenSlovenyaGençtur’dan önce dünyanın her yerinde bu denli güzel kamplar yapıldığını bilmiyordum. Yine olsun yine katılacağım,teşekkürler 🙂
ZeynepDenizEstonyaBen yaptığım kamptan çok memnunum ve bunu da Gençtur sayesinde gerçekleştirdim. Bana yeni arkadaşlıklar kazandırdı ve dilimi de geliştirdim. Çevremdeki herkese öneriyorum ve bence genel olarak çok güzel bir program.
Rana ElifDinçerAlmanyaKamp benim için çok güzel bir yurt dışı deneyimi oldu. Bu şekilde gittiğim bölgenin kültürünü, insanlarını tanıdım. Sadece bir turist olmaktansa belli bir süre de olsa o bölgede yaşayan bir insan olma deneyimi yaşadım. Gençtur da bu süreçte bana her türlü sorununda yardımcı oldu.
ÇağlaPozanFransaBu süreçte ilginiz için teşekkür ederim
EcemKaraçamFransaGençtur aracılığıyla bu yaz yaşadığım kamp deneyimi bana kattıkları açısından çok değerliydi. Farklı kültürlerle birlikte yaşamak ve çalışmak kendime bir çok açıdan fayda sağladı. Unutulmaz anılar biriktirmeme yardımcı olan Gençtur’a teşekkür ediyorum.
FüsunÇetinelİsviçreGençtura tüm çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Her yaştan insana farklı pencereler açan nadir kuruluşlardan biri…
BUKET BÜŞRAÇOLAKalmanyaBu güzel gönüllülük deneyimimde GENCTUR a aracı olduğu için teşekkürlerimi sunarım.
CerenÇelikÇek CumhuriyetiBu kamplardan GENÇTUR sayesinde haberim oldu. Böyle bir fırsatı sağladığınız için ve hem bilgilenmek için yanınıza uğradığımda hem de kayıt sırasında takınmış olduğunuz güleryüz ve samimiyet için teşekkürler.
Güllü GültuğYünÇek CumhuriyetiKamp hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biriydi. Teşekkürler.
ErenAkbulutFransaGüzel bir deneyimdi. Yardımcı olan herkese teşekkürler. Devamını diliyorum.
KutayDönmezFransaGerçekten çok kazanımlı bir yurt dışı çalışma kampı oldu benim için , her şey için çok mutluyum :))
BerkayDÖNMEZFransa2018 yazında deneyimlediğim yurtdışı kampının beni bir çok yönden geliştirdiğini hissediyorum ve GENÇTUR çalışanlarına ve özellikle Barış beye yardımları için tekrar çok teşekkür ediyorum
Muhammet YusufCarıEstonyaKamp güzeldi. Gençtur sayesinde ufkum genişledi. İyi ki böyle bir kuruluş var. Gençtur aracılığıyla nice kamplara gitmek isterim. Kamplarda liderlik deneyimini tatmak isterim.
DerinBakalFransaBurada sadece bir kamp doldurabildiğim için yazmaya fırsatım olmadı ancak bu sene ilk kampımdan memnun kalınca bir kampa daha gittim. O da Solidarites Jeunesse?in düzenlediği bir değişim programıydı. Gerçekten geçirdiğim en güzel yazdı ve çok keyif aldım. İki kamp sayesinde Fransızca konuşma pratiği yapma şansı elde ettim ve çok yararlı oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim, kesinlikle bu sene de bir yurtdışı kampına katılmak için can atıyorum.
Ömer BabürAkcaAlmanyaÇok güzel bir kamp deneyimi yaşadım.
BarışAkçoraFransaİlk kamp deneyimim çok güzel geçti.Kamp öncesi süreçte Gençtur çalışanları ictenlikle bana yardımcı oldu.Kamp worksheet?inde konaklama ile ilgili bir problem oluştu haricinde gayet güzeldi.
OğuzhanÇavdarAlmanyaKişisel gelişim, farklı kültürleri tanıma, ortak bir yaşam alanını paylaşmak gibi konularda pozitif katkısı olan güzel bir organizasyon her şey için teşekkürler.
EnderKasarÇekyaKamp bursunu ilk defa duydum ve ilgili bilgileri internette bulamadım.Umarım bu cevaplar size yardımcı olur işinizde başarılar diler ve kendinizi dahada geliştirmenizi umarım
ErenGüzFransaÇok güzel bir deneyim yaşadım. Bu tip organizasyonlar için farkındalığım arttı. Bu tip organizasyonların genç arkadaşlarımıza her mecrada anlatılması ve daha çok bilgilendirme yapılması faydalı olacaktır.
elif dilarakarafransabirsürü insanla tanışmama ve farklı kültürleri tanımama yardım ettiğiniz için teşekkürler.
Mirza BerkeAyarFransaÖncellikle katıldığım kamp Fransa’da küçük bir kasabadaydı. Açıkçası çok büyük bir beklenti içierisinde gitmedim ama gittiğim ilk günden son güne kadar çok eğlendim, Fransa’nın yeni kültürlerini öğrendim ve yeni dostluklar edindim. Kampımın süresi 15 gündü ve bu 15 günün bitmesini istemedim açıkçası her gün işten sonra farklı faaliyet yapıp geziyorduk. Hayatımda yaşadığım çok güzel deneyimler elde ettim. Bu deneyelimler ve kamptaki yaşam hayatıma birçok katkıda bulundu ve ayrıca vizyonumu genişletti ve unutmamak lazımki yeni dostluklar kazandırdı. GEÇTUR’a bana böyle bir imkan ve seçenek sunduğu için teşekkür ederim.
ZekiDervişAlnanyaBu ikinci kampimdi ve hedefime yönelik ve cok verimli geçtiğini rahatlıkla söyleyebilirim İlki EST-YES bu da PRO İNT organizasyonu idi.İkisi de çok ayrıntılı ve başarılıydı Bu yıl da sabırsızlıkla kampımı seçmeyi bekliyorum Teşekkürler Genctur
BaşarBallıözAlmanyaÇalışanlarınızın tutumu gayet iyi fakat haberleşme (e-mail üzerinden geç cevap vs.) konusunda ufak tefek eksiklikleriniz mevcut. Eski kamp arama motorunuz şimdikinden çok daha iyiydi Kamp Arama motorunuz ne yazik ki çok kötü bir şekilde çalışıyordu (2018-Ağustos). Kampları seçmek bir hayli zordu umarım gelecek senelerde sitenin dizaynını/kaynak kodlarını dışarıdan almayıp kendiniz birisine yaptırır veya geliştirirsiniz Çünkü o kamp arama motoru insanı gerçekten kamp aramaktan soğutmakta. Yazdıklarım dışında bir geribildirimim yok, teşekkür ederim.
ZeynepSavSırbistanHayatımın en güzel deneyimiydi. Gençtur beni kamp öncesi çok iyi bilgilendirdi ve beni hazırladı. Böyle bir faaliyetin bir parçası olabildiğim için çok mutluyum.
Mehmet RıfkıDemirelİspanyaKampın sadece kahvaltıları çok kötüydü. Sadece bisküvi ve çikolatadan oluşuyordu.
Ege CemILGINPortekizKamp liderlerimiz ve katılımcılar çok güleryüzlü ve sıcakkanlı insanlardı. Çok güzel bir kamp geçirdim, çok eğlendim. Edindiğim güzel arkadaşlarımla irtibatım hala sürüyor ve süreceğini de düşünüyorum. Barış Bey çok ilgilendi ve elinden geldiğince yardımcı oldu.
NimetAlpPortekizKamp benim için çok keyifliydi. Kamp liderleri ve katılımcılar çok iyiydi. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Gençturda Barş Bilim her konuda yardımcı oldu telefonlarıma ve maillerime hemen cevap verdi. Sorun yaşamamam için elinden geleni yaptı.
Talia TuanaYücelAlmanyaÖzellikle günümüzde ekonomik sorunlar nedeniyle yurt dışına çıkmaktan kaçınan kişiler için faydalı ve uygun bir alternatif. İki haftalık yurt dışı çalışma kampının yurt içindeki aylarca süren dil kurslarından daha verimli olduğunu gördüm. Genç Tur kamplarına bu yıl da lider olarak katılmayı çok isterim.
Musa BerkeAkkuşEstonyaUpegemdeki Kevser Çimenli ablamıza çok teşekkür ediyorum. Kamp bana güzel bir anı kazandırdı. Grup liderlerim Simona ve Laura ya çok teşekkür ediyorum. Öbür grup liderlerimizede ayrıca teşekkür ediyorum. Kamptaki arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Bizim kampın bizlere katılım belgesi ile ödüllenme yapmalıydı. Çünkü herkes o kampa gidemiyor. En azından o belge bize anı olarak kalırdı. Powerbankim çalındı orda. Estonyada hırsızlığın çok nadir olduğu söylendi. Bu olayla ilgili fazla ilgilenen olmadı. Bu konuda ufak bir mağduriyet yaşadım. Zaten o gün kampın bitmesine yaklaşık 3 veya 2 gün kalmıştı. O yüzdendir diye düşünüyorum. Hepinize ve kendi kampıma bolca teşekkürlerimi iletiyorum.
DenizAlbayrakDanimarkaHayatımda geçirdiğim en güzel 1 buçuk aydı. teşekkürler
KeremIşıkFinlandiyaHayatımda yaşadığım en güzel deneyimdi. Bana çok şey kattı. GENÇTUR olmasa mümkün olmazdı ve onlara çok teşekkür ederim.
ErenÇınarAlmanyaGençtur? a ve çalışanlarına destek ve yardımları için teşekkür ederim.
SudeÜnalEstonyaKamplar ile ilgili daha detaylı bilgilendirme yapılabilir. Onun dışında çok memnun kaldım.
AdaCanFransaKamp’da çok eğlendim ve giderken biraz korkmama rağmen kamp bitişinde eve dönmek istemedim. Gelecekte umarım yine bir çalışma kampına giderim. Türkiyedeki kamplarda da liderlik yapmayı çok isterim.
OzanYıldızÇek cumhuriyeti? kuru bu sene de sabit kalırsa gitme imkanım doğabilir diye düşünüyorum:)
EZGİÇELİKFransaBu kamp benim için çok büyük bir fırsat oldu. Öz güven problemim ortadan kalktı ayrıca cesaretim yerine geldi. Şimdi kalkıp tek başına yurt dışına çıkabilirim. Kamp deneyimim de hayatımda unutmayacağım anılara sebep oldu. Kaldığımız yer, yaptığımız iş, kamp arkadaşlarım her şey çok güzeldi. Tabiki ufak tefek sorunlar oldu. Onlar da tuzu biberi 🙂 GENÇTUR’ bu fırsatı sundukları için teşekkür ederiim 🙂
BERKEKARAALMANYAHayatımda almış olduğum en iyi kararlardan biri olarak görüyorum.Çok iyi insanlar ile tanıştım çok farklı kültürlere şahit oldum bu aşamada bizlere yardımcı olan Gençtur ailesine teşekkürler.
İremSEZENPolonyaBana bu güzel deneyimi yaşamamda yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.Kamp tercih ve yerleşme döneminde aklıma takılan her soruya cevap verdiniz ve bilgilendirdiniz.Bu sene tekrar yurtdışı gönüllülük kampına katılacağım.Gözüm kapalı tekrar gençtur derim ama şuan kayıt ücretleri bir hayli fazla maalesef ve üzülerek söylüyorum kamplara katılmak için alternatif yollar arıyorum. öğrenciyi de düşünün lütfeennn 🙂
RumeysaKILINÇARSLANİzlandaÇözüm odaklı ve samimi bir ekip problemsiz kamp yaşadık tekrardan teşekkürler
SelimHallaçoğluFransaBiz gençlere başka kültürleri tanıma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. Bilgi alma konusunda hiç sıkıntı yaşamadık, maillerimize her zaman, hızlı bir şekilde cevap verildi. Çok güzel bir hizmet veriyorsunuz, hizmetlerinizden yararlanmaya devam etmek istiyoruz, teşekkürler.
BegsuÖzbekDanimarka- Thy National ParkOrganizasyon olarak çok güzel işler çıkartıyorsunuz, hem genç grubunda hem de çocuk grubunda çok yararlı olduğunu düşünüyorum kampların.
Hamza BarışÖrnekEstonyaBizim gibi yurt dışında etkileşime girmek isteyen gençlere çok büyük kolaylık sağlanıyor. Onlarca kamp seçeneği ile neredeyse kimseyi mağdur etmiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Furkan ErenERAlmanyaReklamı az olduğu için pek tanınmıyor. Giden kişilerin orada çekindiği fotoğrafları sitede paylaşması ve orda yaşanan deneyimlerin anlatılması yeni başvuru yapmayı düşünenler için güzel bir fikir sahibi olmasını sağlar.
SerayKolsuzlarAlmanyaGençtur sayesinde çok keyifli bir yaz geçirdim farklı kültürler öğrenip farklı ülkelerden insanlar tanıdım çok ama çok güzeldi bu yüzden çok teşekkürler
GülşahMavikayaFransaVize başvurumdan önce İzmir şubesi sağlık sigortamı son güne bırakıldı ve beni başka bir yere yönlendirdi bu durumdan rahatsız oldum. Sormam gerekenler olduğunda bizzat ulaşabildim.
Esin berfinMızrakİspanyaKamp çok güzeldi ülkemizin şuan ki döviz kurlarından dolayı bu sene başka bir kamp yapmam mümkün olmayabilir ama fırsatım olduğunda tekrar gitmek isterim.Yurtiçinde kamp lideri de olmak isterim
MUSTAFAAYATAİSPANYADaha önce hiç bir yerde kamp yapmadığım halde yurtdışında kamp yapma fırsatı buldum ve bu benim için güzel bir deneyim oldu. Çok memnun kaldım. Güzel arkadaşlıklar kurdum ve güzel vakit geçirdim. Her şey çok güzeldi.
Salih BerkehanBudakAlmanyaGenctur bizimle kamp öncesinde gayet güzel bir şekilde ilgilendi ve bilgilendirdi.Kampin yeri,insanlar,kampcilar mukemmeldi 🙂 Bir daha gitmemek için herhangi bir neden olamaz!
EDİZÖZTÜRKESTONYAKamp benim için her anlamda bir deneyim oldu. Fakat süre olarak yeterli gelmedi. Kampın dışında kalan bir zaman diliminde ülkeyi gezmek, tanımak çok isterdim.
EcemAydınİsviçreKamp deneyimim yabancı dili geliştirmek ve yeni deneyimler kazanmak adını çok verimli geçti. Ancak yurtdışına çıkmanın pahallı olmasından dolayı finansal problemler yaşadım. Kampa ödediğim ücret de maalesef diğer katılımcılardan daha fazlaydı, sanırım bunun nedeni GENÇTUR’un aracı kuruluş olması.
EfeYenibayrakDanimarkaMuhtesem gecmis 16 gunumu size borcluyum. Verdiginiz hizmet cok ozel, tesekkur ederim
AyşenGülşenİsviçreKamp öncesinde ve sonrasında Gençtur bana her zaman yardımcı oldu. Vize almam için de ellerinden geleni yaptılar. Ben her şey için teşekkür ederim ve süreci kolaylaştırdıkları için de.
Mehmet AkifGÜLTENSırbistanBana bu şansı tanıdığınız için teşekkür ederim sayenizde hayatımda çok farklı ve güzel bir deneyim yaşadım.
Samet canÖzcanCekyaCok iyi ve profesyonel bir sirket.
Melike MerveApaydınİzlandaGeriye baktığımda yüzümde gülümseme oluşturan bir kamp deneyimi yaşadım. Hiçbir sorun yaşamamakla beraber çok güzel anılarla ülkeme döndüm. Bu deneyimimde bana rehberlik eden Gençtur’a çok teşekkürler.
Ömer Babür AkcaAkcaAlmanyaHer şey için teşekkürler
TUGDE BUSEUGURPORTEKİZÖncelikle böyle güzel etkinlikler hakkında bilgi sahibi olup katılmamıza yardımcı olduğu için tüm gençtur ekibine teşekkür ediyorum 🙂 Katıldığım kampta engellilerle beraber çalışmak bana çok farklı bir bakış açısı ve çok güzel dostluklar kazandırdı. Daha çok kişiye ulaşmanız dileğiyle!
Adem burakFıçıcıFransaKamplarda barınma kalitesi artırılabilir. Bu imkanları sağladığı için gençtura teşekkürler.