Gönüllü Aranan Projeler

Gönüllü Hizmetler Derneği ESC Haberleşme Grubunu Takip Edin

Gönüllü Hizmetler Derneği , daha önce gönüllü gönderdiği ya da uluslararası gönüllü çalışma kampları düzenlemek için birlikte çalıştığı ve aynı zamanda ESC Ev Sahibi Kuruluş’u olan paydaşlarından kendisine gönderilmiş olan güncel proje duyurularını ESC Bilgilendirme Haberleşme Grubu takipçileri ile paylaşır. Bu gruba üye olarak sizler de gönüllü arayan projelere ulaşabilirsiniz.

Başvuruya Açık Proje Çağrıları

DANİMARKA – 16 FARKLI PROJE

Gönüllü Hizmetler Derneği
Ev Sahibi Kuruluş AFS Interkultur Danmark
Başvuru için istenen belgeler Başvuru Formu, CV, Motivasyon Mektubu, fotoğraf ve Gönderici Kuruluş Destek Yazısı
Proje Tarihleri 1.3.2023 – 31.10.2024 (Her projenin süresini ‘Activity period’ bölümünden kontrol edebilirsiniz. Her gönüllü için projenin tam süresi, AB komisyonundan sağlanan finansmana bağlıdır.)
Son Başvuru Tarihi 20.1.2023 – 1.2.2023 (Bilgi paketindeki her projenin ‘How to apply’ bölümünden son başvuru tarihini kontrol edebilirsiniz)
Bilgiler
  • Gönderici Kurum Mektubu alabilmek için  Ön Görüşme Belgesi’ni ve CV’nizi esc@gonulluhizmetlerdernegi.org mail adresine göndermeniz gerekmektedir.
  • Projelerin bilgi paketleri
  • Başvuru yapmak için başvuru formlarını, bilgi paketinde bulunan her projenin ‘How to apply’ bölümünde bulabilirsiniz. Başvuru formuna CV ve motivasyon mektubunuzu ekleyebilirsiniz. Gönderici Kurum Mektubu’nu evs-denmark@afs.org mail adresine göndermeniz gerekmektedir. GHD’ye gönderilen başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir

MACARİSTAN

Gönüllü Hizmetler Derneği