İsviçre’nin Bern şehrinde düzenlenecek uzun dönemli ESC projesi için gönüllü aranıyor.

Gönüllünün SCI İsviçre’nin ofisindeki ofis işleriyle ilgilenmesi ve kısa dönemli gönüllüleri, gönüllü çalışma kamplarına yerleştirilmesine yardımcı olması beklenmektedir.

SCI İsviçre sadece yeşil pasaportu olan ya da halihazırda Schengen vizesi/Avrupa Birliği (AB) vatandaşlığı olan gönüllüleri kabul etmektedir.

Ayrıntılı bilgi için linkte paylaşılan bilgi paketini inceleyebilirsiniz!

Ev sahibi kuruluş : SCI İsviçre
Ülke : Bern, İsviçre
Proje Tarihi : 01/03/2022 –  28/02/2023

Son başvuru tarihi: En kısa süre içerisinde

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ?

Projelere verilen bilgileri dikkatle inceleyerek ve başvuru için izlenecek adımlara dikkat ederek başvurunuzu tamamlayınız!

Projelere başvuru yapmak isteyenler için:

• Başvuru için gerekli belgeler (Özgeçmiş, motivasyon mektubu, gönderici kuruluş destek yazısı) ve yeşil pasaportunuz, AB vatandaşlığınız ya da Schengen vizeniz olduğuna dair bilgiyi içeren bir açıklama esc@gonulluhizmetlerdernegi.org adresine mail olarak iletilecektir.
  • Başvurunuzu iletirken mailde yer alan konu başlığına ‘SCI Switzerland’ yazılmalıdır.
  • Yapılan başvurular arasından seçilen gönüllüler ev sahibi kuruluşa iletilecek olup ev sahibi kuruluşun belgelerinizi incelemesi ve sizinle yapılacak mülakat sonucunda projeye kabul edilen gönüllüler belirlenecektir.
  • Proje ile ilgili merak ettiklerinizi ve sorularınızı evs@scich.org mail adresine iletebilirsiniz.
  • Gönüllü Hizmetler Derneği’nin gönderen kuruluşunuz olması için henüz bizimle görüşmediyseniz https://gonulluhizmetlerdernegi.org/esc/doldurulacak-belgeler/  ‘deki 3 belgeyi (CV, Motivasyon Mektubu, Ön görüşme belgesi) doldurup esc@gonulluhizmetlerdernegi.org  ’a mail atmanız gerekmektedir. Ön görüşme belgesine erişemeyenler için belgenin örneği bu mailin ekinde paylaşılmıştır.
  • GHD internet sitesinde yer alan belgeler linkin üzerine tıklanıldığında otomatik olarak indirilmektedir. Tarayıcınızın ‘İndirilenler’ kısmını kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Başvurularınızda kolaylıklar dileriz!