GHD Tanıtım Buluşmaları

Şimdi sizlerle tanışma vakti!

Geleneksel ve sosyal medyadan ya da derneğimizin düzenlediği tanıtım çalışmalarından Gönüllü Hizmetler Derneği’ni duyarak çalışmalarımıza ilgi duyan ve aramıza katılıp topluma katkı sunmak isteyen gönüllü adayları ilk olarak Tanıtım ve Yönlendirme sürecine katılır.

Tanıtım buluşmamızda ise karşılıklı olarak birbirimizi tanıyoruz ve GHD’nin tarihi, amacı, benimsediği ilkeler, çalışmalar, gönüllülük süreci ve GHD’de gönüllülük deneyimi ve gönüllükten beklentiler üzerine bilgiler veriyoruz.

Derneğimizde gönüllü olmak için ilk adım da aşağıda yer alan çevrimiçi kayıt formumuzu doldurmaktır.

Dönemsel veya ihtiyaç durumuna göre açılan gönüllü kontenjanlarımızı ise sosyal medya hesaplarımızdaki duyurulardan takip edebilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız:
Instagram: @gonulluhizmetlerdernegi
Facebook: Gönüllü Hizmetler Derneği
Linkedin: Gönüllü Hizmetler Derneği

GHD Tanıtım Buluşması kayıt formuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz: