2020 Yılının 2. Gönüllü Buluşması’nı Gerçekleştirdik

Her ayın ikinci cumartesi günü düzenlediğimiz, 2020 yılının ikinci gönüllü buluşmasını 8 Şubat 2020 Cumartesi günü Sahne59’da gerçekleştirdik. Gönüllü Hizmetler Derneği ve programlarını daha yakından tanıttığımız bu özel günde, yine hep beraber hem oyunlar oynadık hem de gönüllülük deneyimlerimizi paylaştık.

Tüm gönüllü buluşmalarımızda olduğu gibi, GHD sunumumuzun ardından 1,5 saatlik atölye çalışmamız da oldu. Atölyemizin bu ayki konuğu “Yakın İlişkiler ve Sağlıklı İletişim” konusuyla Psikolog Doktor Gizem Sürenkök oldu. Güncel bilimsel literatürden yararlanarak yakın ilişkilerimizi tanımladığımız, onların olumlu ve olumsuz yönlerini öğrendiğimiz ve bu ilişkileri nasıl daha iyi hale getirebileceğimizi konuştuğumuz interaktif bir atölye çalışması gerçekleştirdik.

Siz de her ayın ikinci cumartesi günü saat 14:00-17:00 arasında gerçekleştirdiğimiz Gönüllü Buluşmalarımıza katılmak ve bizimle birlikte gönüllü etkinliklerde bulunmak istiyorsanız, gönüllü üyelik başvuru formumuzu doldurabilirsiniz: https://fonzip.com/gonulluhizmetlerdernegi/form/gonullu-uye-basvuru-formu