GÖNÜLLÜ HİZMETLER DERNEĞİ 60. Yıl Kutlamaları Kapsamında “ASKIDA PROJE” Hibe Desteği veriyor.

1959 yılından bu yana gönüllü çalışmalarda birçok ilki başlatan ve bu görevi 1979 – 2018 yılları arasında GENÇTUR adı altında yürüten “Gönüllü Hizmetler Derneği” olarak, derneğimizin kuruluşunun 60., GENÇTUR’un da 40. yılını kutlamalarımız kapsamında Askıda Proje desteği veriyoruz.

Türkiye ‘de bir çok ilke imza atmış bir kuruluş olarak yine bir yeniliğe imza atalım istiyoruz;  Bu bütçemizin büyüklüğünden değil, ufkumuzun, gönlümüzün büyüklüğünden ileri gelen bir arz.

Sosyal Girişimciliğe yaraşır bir paylaşım.

Özümüze döndüğümüz GHD (Gönüllü Hizmetler Derneği) ye yaraşır bir hizmet.

Biliyoruz ki birçok kuruluş, düşüncelerini hayata geçirecek, paylaşacak yer bulmakta sıkıntı çekiyor.

İşte biz, çorbada tuzumuz olsun diye, 15 yıldır işlettiğimiz, bir sosyal girişim olan AFACAN Gençlik Evi’ni hizmetinize sunmaya hazırız.

Detaylar için lütfen tıklayınız.

Kazanan proje / projelere,  Gönüllü Hizmetler Derneği adına Hülya Denizalp mentörlük yapacaktır.

Fikriniz var, projenizi yazdınız, proje içerisinde konaklamalı bir etkinlik (kamp, seminer, eğitim vs) yapma gereksinimi duyuyorsunuz ve konaklama konusunda destek arıyorsanız lütfen başvuru formunu pdf formatında en geç 30 Nisan 2019 saat 17:00’ye  kadar “Askıda Proje” konu başlığı ile  info@gonulluhizmetlerdernegi.org   adresine gönderiniz.

Sevgilerle,

Gönüllü Hizmetler Derneği