Yeni Çalışma Düzenimize 15 Haziranda Başlıyoruz…

Sevgili Gönüllülerimiz, Bağışçılarımız ve Destekçilerimiz,

Gönüllü Hizmetler Derneği olarak son gelişmeler ışığında çalışanlarımızın, gönüllülerimizin ve kamuoyunun sağlığını gözetmek adına 16 Mart 2020 itibarı ile çalışma şeklimize yeni düzenleme getirmiş, bu kapsamda evlerimizden sizlere destek vermeye devam etmiştik.

15 Haziran 2020 Pazartesi itibari ile hafta içi her gün 10:30-12:30 / 13:30-16:00 arasında ofisimiz açık olacaktır. Covid19 ile mücadele kapsamında önlemlerimizi almış olarak sizleri misafir etmek bizleri mutlu edecek.

15 Hazirana kadar ise;  GHD bünyesinde yürütülen tüm çalışmalar için çevrimiçi (on-line- e-posta) hizmet verilmeye devam edilecektir.
Bizlere tüm işlemleriniz için ulaşabileceğiniz e-posta adreslerimiz:

🔴 Yurt dışı ve yurt içi gönüllü çalışma kampları için:
workcamps@gonulluhizmetlerdernegi.org
⭕ Avrupa Gönüllü Hizmeti (Esc – Evs) için:
esc@gonulluhizmetlerdernegi.org

15 Haziran itibarı ile yüz yüze görüşebilmek umuduyla, hepinize sağlıklı günler dileriz.

GÖNÜLLÜ HİZMETLER DERNEĞİ