Gönüllü Hizmetler Derneği (GHD)’nin 65. ve GENÇTUR’un 45. yıllarını kutladık

Dün, 22 Eylül 2024, Gönüllü Hizmetler Derneği (GHD)’nin 65. ve GENÇTUR’un 45. yıllarını 3 nesil birarada İstanbul Polonezköy’de bir piknikte kutladık. 4. nesli sevgi ve minnetle andık.

Kamp oyunları oynarken çocuklar gibi şendik. Yiyeceklerimizi paylaşırken dayanışmanın ve toplum için üretmenin hazzını yaşadık. Uzun yıllardır görüşemediğimiz gönüllü dostlarımızla anılarımızı tazeledik.

Uzun sözün kısası hep birlikte harika bir gün geçirdik. Piknikte emeği geçen ve gelerek varlıklarıyla bizlere güç veren herkese teşekkürler.

Yesterday, we celebrated the 65th anniversary of the Voluntary Services Association (GHD), and the 45th anniversary of GENÇTUR, with 3 generations together at a picnic in Polonezköy, Istanbul.

We had fun like children while playing workcamp games and experienced the pleasure of solidarity and producing for society when we shared our food . We renewed our memories with our volunteer friends whom we have not seen for many years.

In short, we had a wonderful day together. Thanks to everyone who contributed to the picnic and to everyone who came and gave us strength with their presence.