“Challenge Accepted II” adlı Erasmus+ eğitim kursu başarıyla tamamlandı!

Partneri olduğumuz ve 3 gönüllümüzün katıldığı “Challenge Accepted II” adlı Erasmus+ eğitim kursu başarıyla tamamlandı!

Bu eğitim, uluslararası gönüllülük alanında çalışan gençlik liderlerinin karşılaştığı zorluklara odaklanarak, bu engellerle bir öğrenme topluluğu aracılığıyla nasıl başa çıkılabileceğini ele aldı. Avrupa’nın dört bir yanından gelen 25 katılımcı, yaratıcı çözümler geliştirme fırsatı buldu ve eğitim boyunca bu zorluklara yönelik yenilikçi yaklaşımlar keşfetti.

SIW kurumuna özel teşekkürlerimizi sunuyoruz.  @siwvrijwilligersprojecten

The Erasmus+ training course “Challenge Accepted II,” in which we were a partner, has successfully concluded!

This training focused on the challenges faced by youth workers in the field of international volunteering and how to address these challenges through a learning community. The 25 participants from across Europe had the opportunity to develop creative solutions and explore innovative approaches to overcoming these obstacles throughout the training.

We extend our special thanks to the SIW. @siwvrijwilligersprojecten