İngilizce Konuşma Kampı

İngilizce Konuşma Kamplarında Neler Yapıyoruz?

İngilizce Konuşma Kamplarımız, katılımcıların 1 hafta boyunca ilgi duydukları ve öğrenmek istedikleri yabancı dillerini güncel ve eğlenceli konularda interaktif etkinlikler yoluyla pratik yapabildikleri bir kamp programıdır. Kamp süresince katılımcılar günde ortalama 5-6 saat konuşma pratiklerini arttıracakları atölyelere katılarak hem özgüven kazanacak hem de unutamayacakları dostluklar edinecekler! Kampta akşamlarımız da dans, film, kültürlerarası geceleri ve araştırma çalışmaları gibi etkinliklerle dolu bir biçimde geçmektedir. İngilizce Konuşma Kamplarımız, uluslararası kamp programlarımızda da yer almakta olup, yurt dışından gelebilecek katılımcılara da açıktır.*

Kamplarımızda ilgili yabancı dili iyi derecede bilen yerli ve yabancı gönüllü eğitmenler görev almaktadır. Kamplarımız ilk günün akşam yemeği ile başlar, son gün öğlen yemeği ile sona erer.

Önemli Bilgilendirme:

Kamp bir dil okulu programı değildir. Öğrendiğiniz dilin pratiğini yapmak için size sunulan bir ortamdır.

*Yurt dışından gelebilecek olan katılımcılar doğrudan COVID-19 pandemisinin gidişatı ile bağlantılı olduğu için bu konuda maalesef bir garanti veremiyoruz. Ancak kamp katılımcılarının tamamı Türkiye’den olsa dahi kamp dili İngilizce olacaktır.

Kamp Alanı:

SEKADER (İngilizce Konuşma Kampı):

SEKADER, Seferihisar Doğanbey Mevkiinde ortopedik engellilerin deniz ve plaj turizmine ulaşabilmeleri için faaliyet gösteren bir Seferihisar Engelliler Kimsesizler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine ait denize sıfır bir kamp alanıdır. Alanda çadır konaklama yapılmaktadır. 2012 yılından bu yana çeşitli dönemlerde İngilizce Konuşma kampına ve aile kampı gibi bazı uluslararası kamplara ev sahipliği yapmıştır. Kamp alanında duş, tuvalet olanağı bulunmaktadır.

COVID-19 Önlemleri:

• Kampa girişte HES Kodu uygulaması yapılacak, her bir katılımcı tek kişilik çadırlarda konaklayacak ve çadırını, uyku tulumu ve matını kendisi getirecek,
  • Etkinlikler fiziksel mesafe koşullarına uygun olarak gerçekleştirilecek,
  • Kampın farklı noktalarında dezenfektan bulundurulacaktır.
  • Kamp döneminde diğer üyelerin kamp alanında konaklaması minimum düzeyde tutularak etkileşim azaltılacaktır.
  • Kamp alanı günde 1 kez düzenli olarak dezenfekte edilecektir.
  • Kampçı hiçbir kişisel eşyasını başkası ile paylaşılmayacaktır. (havlu, diş macunu, terlik, güneş kremi, bardak – kupa  vs) Kampçının kişisel eşyalarını gelirken getirmesi beklenmektedir.

COVID-19 Önlemleri:

1. Tüm katılımcılara kamp alanına girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
  2. Kamp alanlarımız düzenli olarak temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir.
  3. Kamp süresince tüm etkinliklerimiz açık havada ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlenecektir.
  4. Katılımcıların kamp süresince maske ve dezenfektana erişimi sağlanacaktır.
  5. Kamp alanında kalan herhangi birisinde COVID-19 hastalığı belirtisi görüldüğü takdirde belirti gösteren kişiye uygun şartlarda izolasyon olanağı sağlanacaktır.

Kimler Katılabilir?

İngilizce konuşma kamplarımıza, 14-17 yaş arasında olan ve yabancı dilini pratik yaparak geliştirme motivasyonuna sahip herkes katılabilir.

Tematik Kamplar Kayıt, Ücretler ve Ödeme Yöntemleri

Tematik Kamplara kayıt olmak için öncelikle BAŞVURU FORMU ’nu doldurmalısınız. Ardından kayıt olduğunuz kampın ilgili kayıt ücret ödemesini aşağıda belirtilen ödeme yöntemlerinden birini kullanarak yapınız. Kayıt ücreti ödenmemiş başvurular kesin kayıt olarak kabul edilmeyecektir.

KAMP KAYIT ÜCRETLERİ:

Kamp Adı Kamp yeri Tarihler Ücret
Konuşma Kampı
SEKADER
Seferihisar – İzmir
15.08.2022
23.08.2022
3.700 TL

Kamp kayıt ücretlerine;

1. 8 gece tam pansiyon konaklama (sabah, öğle ve akşam yemeği)
  2. Kamp süresince gerçekleştirilen tüm atölye ve etkinliklere katılım
  3. K.D.V. dahildir.

*Kamp kayıt ücretine katılımcıların ulaşım masrafları dahil değildir.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

İngilizce Konuşma Kampı için:

Kayıt ücretini yatırabileceğiniz banka hesap bilgileri;

Kevser Çimenli
Garanti Bankası Kıbrıs Şehitleri Şubesi
IBAN: TR04 0006 2000 7130 0006 6342 12
Açıklama kısmına “katılımcı adı soyadı” yazmayı unutmayınız.

İptal ve İade Koşulları:

1. Kamp başlangıç tarihinden 2 hafta öncesine kadar bildirilen iptallerde ücretin tamamı iade edilir.
  2. Kamp başlangıç tarihine 2 haftadan az bir süre kala yapılan iptallerde ödenmiş olan kayıt ücretinden 1.500 TL kesinti yapılarak kalan tutar geri ödenir. Ancak kişinin seyahat etmesine engel olacak kaza, hastalık (COVID-19 dahil), birinci dereceden bir yakının vefatı gibi durumların belgelenmesi koşuluyla kamp başlangıç tarihine bakılmaksızın kayıt ücretinin tamamı geri ödenir.
  3. Kamp başlangıç tarihinden sonra gelen iptal taleplerinde herhangi bir para iadesi yapılmaz.
  4. Kişi dilerse kamp kayıt hakkını bir defaya mahsus olmak üzere başkasına devredebilir. Kayıt hakkının başka bir kişiye devredilmesi işlemleri için Gönüllü Hizmetler Derneği’ne e-posta yolu ile ulaşılmalıdır.
  5. Kamp kayıt hakkı gelecek yıla aktarılamaz.

Tematik Kamplar hakkında tüm sorularınız için ; workcamps.in@gonulluhizmetlerdernegi.org adresine ulaşabilirsiniz.